Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از رشت، سرهنگ عباس بایرامی پیش از ظهر امروز در یادواره شهدای خشکبیجار با بیان اینکه شهدا ذخایر اصلی انقلاب اسلامی هستند و باید برای نسل های آینده باقی بمانند اظهار کرد: ما باید قدر امانتی که نزد خود داریم بدانیم و دینی که شهدا به گردن ما دارند به خوبی ادا کنیم.

وی با اشاره به سی و یکمین سال شهادت، شهید سید حسن محمدی گفت: این شهدا و رزمندگان بودند که جنگ را ساختند، دفاع و جنگ فرا منطقه ای ما با تمام جنگ های دنیا متفاوت است و به هیچ وجه قابل انکار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگ  کننده سپاه قدس گیلان با تاکید بر اینکه امام جنگ را از زاویه تفنگ و گلوله ندیده بود خاطر نشان کرد: ما در عملیات الی بیت المقدس حدود 23 هزار اسیر عراقی گرفتیم اما امام گفتند که خرمشهر را خدا آزاد کرد این نشان می دهد که امام خروجی این جنگ را انسان سازی می دانستند.

بایرامی با تاکید بر بی نظیر بودن رزمندگان دفاع مقدس در عصر علم و تکنولوژی و مادی گرایی گفت: نمونه این افراد امروزه نیز وجود دارند که شاید در ظاهر آنها را مدلینگ خطاب کنند اما همین فرد شهید مدافع حرم بابک نوری می شود.

وی با بیان اینکه شهید نوری با گذشتن از تمام تعلقات و آرزوهای جوانی در بوکمال سوریه به شهادت رسید افزود: آیا این ها جنگ را ساختند یا جنگ بود که اینگونه انسان سازی کرد؟ این افراد نمونه ای از رزمندگان دفاع مقدس هستند.

معاون هماهنگ کننده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه چهره شهید محمدی هیچگاه از اذهان مردم پاک نمی شود بیان کرد: این رزمندگان در شرایطی جان خود را فدا کردند که علاوه بر ریختن توپ و خمپاره بر سرشان،بدترین شرایط آب و هوایی و دمای گرم را تحمل می کردند اما در چنین شرایطی از عبادت و توسل نیز دست نمی کشیدند.

بایرامی شهید محمدی را همچون پدری مهربان برای رزمندگان معرفی کرد و گفت: این بزرگوار مرشد زورخانه بود و سبک خواندن خود را در دسته ضربت رزمندگان اجرا کرد و این سبک کم کم به گروهان ها نیز سرایت کرد و نوای علی علی در تمام دسته های جنگ پیچید و رزمندگان را به وجد آورد.

وی شهید محمدی  را حر زمان جنگ معرفی کرد و اظهار کرد: خداوند حسن عاقبت بخیری این عزیز را به خوبی رقم زد و خود شهید این مسئله را عنایت حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) می دانست.

معاون هماهنگ کننده سپاه قدس گیلان تصریح کرد: شهید محمدی ارتباط خاصی با امام رضا (ع) داشت و به دوستانش می گفت؛ هر حرفی دارید باید به این امام بزرگوار بزنید و اگر می خواهید به مقام حر ابن ریاحی برسید باید جان خود را فدای اسلام کنید.

وی با بیان اینکه جاذبه مغناطیسی شهید خوش‌سیرت موجب ماندگاری شهید محمدی در جبهه شد افزود: هم‌رزم بودن با این شهدای بزرگوار شهید محمدی را چنان شجاع و عاشق جبهه کرده بود که شجاعانه به دل دشمن می‌زد و درنهایت در زمان نماز ظهر و عصر به شهادت رسید.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۵۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسر آیت‌الله «سید مصطفی خمینی» در قم تشییع شد

به گزارش خبرنگارمهر، پیش از ظهر شنبه مراسم تشییع خانم معصومه حائری عروس ارشد امام خمینی (ره) و همسر شهید آیت الله «سیدمصطفی خمینی» از مسجد نو واقع در میدان آستانه قم به سمت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها برگزار شد.

آیت الله جعفر سبحانی از مراجع عظام تقلید بر پیکر مرحومه خانم حائری اقامه نماز کرد و پس از طواف گرد مضجع مطهر بانوی کرامت، آن مرحومهدر مقبره شیخ فضل‌الله نوری صحن امام رضا علیه السلام حرم مطهر به خاک سپرده شد.

حجت ااسلام سید یاسر و سید حسن خمینی و تعدادی از اعضای بیت امام راحل، سید محمدآقامیری استاندار قم، برخی از اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، برخی چهره های سیاسی و اقشار مختلف مردم در این مراسم حضور داشتند.

گفتنی است مراسم بزرگداشت همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی بعد از نماز مغرب و عشا امشب در حسینیه شهدا برگزار می شود.

معصومه حائری عروس ارشد امام خمینی (ره) و همسر شهید آیت الله سیدمصطفی خمینی صبح ششم اردیبهشت ماه پس از یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفت.

وی فرزند مرحوم آیت‌الله شیخ مرتضی حائری و از خاندان آیت الله العظمی شیخ عبدالکریم حائری بنیان گذار حوزه علمیه قم بود که در ۱۷ فروردین ماه سال ۱۳۳۳ با حاج آقا مصطفی خمینی ازدواج کرد و حاصل ازدواجشان ۴ فرزند است.

این بانو در دوران تبعید حضرت امام (ره) و حاج آقا مصطفی در عراق حضور داشت و همسر گرامیشان را همراهی می‌کرد.

کد خبر 6089930

دیگر خبرها

  • حرکت جبهه جهانی انقلاب، مستحکم‌تر و نیرومندتر از پیش
  • تجمع دانشجویان قزوینی در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • تجلیل از مروجان فرهنگ پهلوانی 
  • تجلیل از باستانی کاران شهرستان اسدآباد
  • همسر آیت‌الله «سید مصطفی خمینی» در قم تشییع شد
  • آئین تجلیل از مروجین فرهنگ و منش پهلوانی در ساری
  • کار بزرگ شهید شفیع زاده در توپخانه سپاه
  • تأمین آب آشامیدنی پایدار برای روستای «سرپله» آبدانان
  • اجرای ورزش زورخانه‌ای در زارچ 
  • افتتاح گود زورخانه شهید ابراهیم هادی در مصلای اردبیل