Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده قرارگاه قدس جنوب شرق کشور با برشمردن ویژگی های شهید حاج علی محمدی پور، به توصیف گوشه ای از فضای جبهه پرداخت و تاکید کرد: وحدت و پیروی از رهبری، بهترین راهکار پیروزی در برابر دشمن است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رفسنجان سردار محمد مارانی پنجشنبه شب 27 دی ماه در هجدهمین یادواره سردار شهید حاج‌علی محمدی ‌پور و شهدای دقوق‌آباد بخش نوق رفسنجان اظهار داشت: دشمن هم به ظاهر و هم به باطن دشمنی خود را علیه اسلام ایران علنی کردند و در جاهای مختلف خط نشان هایی برای انقلاب اسلامی می کشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

وی افزود: در کنار هم بودن و حفظ وحدت، انسجام و پیروی از رهبری بهترین راهکار برای پیروزی در برابر دشمن است لذا انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی را حفظ کنید دشمن برایمان نقشه دارد مواظب باشید دشمن در ما رسوخ نکند.

 

 

 

وی با اشاره به اینکه فرهنگ غنی اسلامی را داریم و باید آن را در محافل معنوی یادواره ها به جامعه معرفی کنیم افزود: شهیدان را سپاس می گوییم آنها کسانی بودند که جان خود را برای استقلال و آزادی ما دادند تا به راحتی زندگی کنیم و امنیت داشته باشیم.

 

 

مارانی به خصوصیات شهید حاج علی محمدی پور اشاره و بیان کرد: در سالگرد عملیات کربلای 5 هستیم که در آن بهترین عزیزان در استانهای هرمزگان و سیستان و بلوچستان و کرمان از جمله شهید حاج علی محمدی پور را از دست دادیم؛ این شهید  شخصیت معنوی داشت و امروز بعد از گذشت چند سال در جوار آرامگاهش گرد هم آمده ایم و یادواره گرفتیم و به یاد و نام وی محفل معنوی برگزار کردیم که این الگو را به جوانان و نوجوانان معرفی کنیم.

 

وی بیان کرد:  شخصیت اجتماعی و معنوی وی را بشناسید وی در جبهه و جنگ، ایمان و اخلاص و معنویت داشت؛ در سال 1365 انگار همین دیروز بود که چهره معنوی اش را که می دیدیم همه غم ها از دل زدوده می شد.

 

 

 

وی ادامه داد: در روایت آمده است که نگاه کردن به چهره عارف و متدین خود به خود جاذبه در انسان به وجود می آورد لذا چهره حاج علی محمدی پور هم همینطور بود اصلا ذره ای بداخلاقی و بد رفتاری در وی نمی دیدید و لبخندی  ملیح و آرامش و انسجام و عزتی می دیدید.

 

 

 

مارانی  روحیه شهادت طلبی حاج علی محمدی پور را از ویژگی های بارز این شهید برشمرد و افزود:  بچه ها و شهدای بسیاری از رفسنجان از جمله حسینی، امینی، جعفری و صابری و ... شهید شدند از اما حاج علی محمدی پور کسی بود در قبل از عملیات که فرماندهان گردان های خط شکن را مشخص می کردند شهید حاج علی محمدی پور خود را معرفی می کرد و پیشگام می شد و به استقبال شهادت می رفت.

 

 

 

وی اضافه کرد: آنجا دعوا بود که چه کسی فرمانده گردان خط  شکن شود لذا این روحیه شهادت طلبی و نترسیدن از جنگ، در سرداران مشهود بود آنها زنده اند و در نزد خدای خود روزی می خورند.

 

 

 

این سردار بیان کرد: کمتر کسی داریم در بین شهدا که وصیت نامه ای داشته باشد؛ در دوران دفاع مقدس حاج علی محمدی پور در وصیت نامه اش ذکر می کند که ای برادر عرب من به دنبال تو و تو به دنبال من می گردی، اگر تو مرا شهید کنی من تو را شفاعت خواهم کرد.

 

 

 

وی ولایت مداری و اطاعت پذیری حاج علی محمدی پور را از دیگر ویژگی های این شهید عنوان و تصریح کرد: وقتی سردار  حاج قاسم سلیمانی گفت تو باید فرمانده گردان غواص باشی حاج علی خم به ابرو نیاورد که این می شود ولایت مداری و اطاعت پذیری؛ لذا این شجاعت و نترسیدن در وجود این شهید خودنمایی می کرد.

 

 

 

مارانی بیان کرد: ما عراقی ها را به عقب راندیم عملیات کربلای 5 بود که صدام دست تسلیم را بالا برد و قطعنامه را پذیرفت و این عملیات در محضر ایثارگران سخت ترین عملیات ما در دوران دفاع مقدس بود اما آن روحیه شهادت طلبی و ایثار، اخلاص و حجم تسلیحات نظامی دشمن، ایران را پیروز میدان کرد.

 

 

 

فرمانده قرارگاه قدس جنوب شرق کشور گفت: اگر دشمن و بعثی ها که به داعشی ها در عراق و سوریه برای مبارزه و براندازی اسلام کمک کردند و آن جنگ ها در یمن و دیگر بلاد اسلامی رخ داد؛ مستقیم می توانستند از مرزها وارد می شدند اما جنگ نیابتی را آغاز کردند؛ جنگ هایی مانند جنگ 33 روزه، نوار غزه، سوریه و دیگر جنگ ها.

 

 

 

وی ادامه داد: شهدای مدافع حرم اقدام بسیار عالی کردند و رهبری هم فرمودند: اگر آنان نبودند باید در مرزهایمان می جنگیدیم لذا امروز یکی از وظایف ما در مقابل خون شهدا حفظ نظام اسلامی است که تمام مستضعفان جهان اسلام چشمشان به نظام ما است.

 

 

 

سردار مارانی تأکید کرد: یکی از وظایف ما حفظ تمامیت انقلاب است، حفظ حرمت خون شهداست واین حفظ حرمت احترام به خانواده های آنها است که بهترین میوه دل خود را به نظام و اسلام تقدیم کردند تا برای امنیت و آسایش جان خود را دادند و تکریم آنها توقع زیادی نیست.

 

 

 

 

پایان پیام/605

منبع: شبستان

کلیدواژه: سفر رئیس جمهور به گلستان خبرگزاری شبستان شورای عالی انقلاب فرهنگی اصفهان استان بوشهر انقلاب اسلامی ارتش جنوب کرمان چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران راهکار وحدت انسجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۷۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی‌اکبر قربان شیرودی را می‌شناسید؟

شهید شیرودی بالاترین ساعت پرواز در جنگ را در جهان داشت و با بیش از ۴۰ بار سانحه و بیش از ۳۰۰ مورد اصابت گلوله به هلی‌کوپترش، باز سرسختانه می‌جنگید.

به گزارش ایسنا، علی‌اکبر قربان شیرودی  دی ماه ۱۳۳۴ در روستای بالاشیرود از توابع شهرستان تنکابن متولد شد. پس از گذراندن سال سوم متوسطه در زادگاه خویش، برای ادامه تحصیل راهی تهران شد و همراه با کار به تحصیل خود ادامه داد. شیرودی با اتمام تحصیلات متوسطه در سال ۱۳۵۱ وارد ارتش شد و دوره مقدماتی خلبانی را در تهران به پایان رساند. سپس دوره هلی‌کوپتری کبرا را در پادگان اصفهان گذراند و با درجه ستوانیاری فارغ‌التحصیل شد.

وی پس از سه سال خدمت در ارتش به کرمانشاه رفت و با خلبان احمد کشوری آشنا شد. شیرودی از ارتشیانی بود که با اوج‌گیری جریانات انقلاب اسلامی به صفوف راهپیمایان پیوست و به دستور حضرت امام (ره) مبنی بر فرار سربازان از پادگان‌ها، او نیزخارج شد. پس از خروج از پادگان درصدد تشکیل گروهی چریکی برآمد و با تعدادی از دوستانش در کرمانشاه در این زمینه اقدام کرد تا اینکه امام خمینی (ره) به میهن بازگشتند و انقلاب به پیروزی رسید.

شیرودی که در جریانات پیروزی انقلاب با پیشمرگان کرد مسلمان همکاری کرده بود، با تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به سپاه غرب کشور پیوست.

وی که با شروع جنگ تحمیلی در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ به منطقه کرمانشاه رهسپار شده بود در جریان یکی از مأموریت‌های خود با سرپیچی از فرمان بنی‌صدر مبنی بر تخلیه پادگان و انهدام انبار مهمات منطقه، به همراه دو خلبان همفکر خود و با دو هلیکوپتری که در اختیار داشتند، در طول ۱۲ ساعت پرواز بی‌نهایت حساس و خطرناک که وی به عنوان تنها موشک انداز پیشاپیش دو خلبان دیگر به قلب دشمن یورش برد، توانست مهمات دشمن را درهم کوبیده و خسارات سنگینی بر دشمن وارد آورد.

شجاعت و ابتکار عمل این شهید نه تنها در سراسر کشور، بلکه در تمام خبرگزاری‌های مهم جهان منعکس شد. بنی‌صدر برای حفظ ظاهر دو هفته بعد به او ارتقا درجه داد، اما وی درجه تشویقی را نپذیرفت و تنها خواسته‌اش را دیدار با حضرت امام و بیان کارشکنی‌های بنی‌صدر و بی‌تفاوتی برخی از فرماندهان اعلام کرد.

در همان ایام به دستور فرماندهی هوانیروز چند درجه تشویقی گرفت و از ستوانیار سوم خلبان به درجه سروانی ارتقا یافت، اما طی نامه‌ای به فرمانده هوانیروز کرمانشاه در ۹ مهر ۱۳۵۹ چنین نوشت:

«اینجانب خلبان پایگاه هوانیروز کرمانشاه می‌باشم و تا کنون برای احیای اسلام و حفظ مملکت اسلامی در کلیه جنگ‌ها شرکت نموده‌ام، منظوری جز پیروزی اسلام نداشته‌ام و به دستور رهبرعزیزم به جنگ رفته‌ام. لذا تقاضا دارم درجه تشویقی که به اینجانب داده‌اند، پس گرفته و مرا به درجه ستوانیار سومی که بوده‌ام، برگردانید. »

با اوج گیری جنگ در کردستان، شیرودی و چند تن دیگر از خلبانان وارد جنگ شدند. شیرودی در عملیات‌های پروازی خود تلفات سنگینی را به نیروها و تجهیزات دشمن در نقاط استراتژیکی غرب کشور وارد کرد. در ۱۳ دیماه ۱۳۵۹ وقتی خیانت‌های آشکار بنی‌صدر را دید به افشاگری پرداخت و از شنوندگان سخنانش خواست با ایمان و اسلحه و چنگ و دندان از میهن اسلامی دفاع کنند. در همین ایام علی اکبر شیرودی را به خاطر بازپس گیری ارتفاعات بازی‌دراز بازداشت تنبیهی کردند و در واکنش به این مساله، روحانیون متعهد و اعضای سپاه کرمانشاه مراتب ناراحتی خود را در اسرع وقت به اطلاع اعضای شورای عالی دفاع از جمله آیت‌الله خامنه‌ای و حجت‌الاسلام هاشمی رفسنجانی رساندند و حکم بازداشت وی منتفی شد.

شیرودی بالاترین ساعت پرواز در جنگ را در جهان داشت و با بیش از ۴۰ بار سانحه و بیش از ۳۰۰ مورد اصابت گلوله به هلی‌کوپترش، باز سرسختانه می‌جنگید. شیرودی پس از چند هزار مأموریت هوایی و انجام بالاترین پروازهای جنگی در دنیا و نجات یافتن از ۳۶۰ خطر مرگ سرانجام در آخرین عملیات پروازی خود (۸ اردیبهشت ۱۳۶۰) در منطقه بازی دراز، هنگامی که عراق لشکری زرهی با ۲۵۰ تانک و با پشتیبانی توپخانه و خمپاره‌انداز و چند فروند جنگنده روسی و فرانسوی، برای بازپس گیری ارتفاعات «بازی دراز» به سوی سرپل‌ذهاب گسیل داشته بود، به مقابله با آنان پرداخت و پس از انهدام چندین تانک از پشت سر مورد اصابت گلوله تانک قرار گرفت و به شهادت رسید.

خلبان یاراحمد آرش که به همراه شهید شیرودی در این عملیات پروازی شرکت داشت، درمورد چگونگی شهادت این خلبان دلاور می‌گوید: «بارها او را در صحنه جنگ دیده بودم که خود را با هلیکوپتر به قلب دشمن زده و حتی هنگام پرواز مسلسل به دست می‌گرفت. در آخرین نبرد هم جانانه جنگید و بعد از آنکه چهارمین تانک دشمن را زدیم، ناگهان گلوله یکی از تانک‌های عراقی به هلیکوپتر اصابت کرد و در همان حال شیرودی که مجروح شده بود با مسلسل به همان تانک شلیلک کرده و آن را منهدم نمود و خود نیز به شهادت رسید. »

پیکر پاک شهید شیرودی پس از تشیع باشکوه در روستای شیرود تنکابن آرام گرفت.

پس از شهادت شیرودی، شخصیت‌های مملکتی نسبت به شخصیت والا و سلوک اخلاقی وی اظهارات مختلفی کرده‌اند؛ از جمله حضرت آیت‌الله خامنه‌ای او را مکتبی، مؤمن و جنگنده در راه خدا توصیف می‌کنند.

صاحب نظران جنگ‌های هوایی، او را «نامدارترین خلبان جهان» نامیده‌اند؛ چنانکه شهید تیمسار فلاحی رئیس ستاد مشترک ارتش، وی را ناجی غرب و فاتح گردنه‌ها و ارتفاعات آریا، بازی‌دراز، میمک، دشت‌ذهاب و پادگان ابوذر توصیف کرده و می‌گوید: " او غیرممکن‌ها را ممکن ساخت. کسی بود که وقتی خبر شهادتش را به امام دادم، امام در مورد وی فرمودند: " او آمرزیده است".

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۴۰۰ برنامه فرهنگی در لرستان
  • مهمترین چالش امروز نظام ما با دشمن جنگ ترکیبی و ‏ادراکی است
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • شهید شیرودی خلبان تیزپرواز آسمان ایران
  • علی‌اکبر قربان شیرودی را می‌شناسید؟
  • معلمان روشنی بخش تاریکی دنیا هستند
  • پیام دیگر حماس به خانواده‌های اسرای صهیونیستی
  • پیام دیگر شاخه نظامی حماس به خانواده‌های اسرای صهیونیستی
  • شهید مطهری زمان شناس و با بصیرت بود
  • حمله به مقر صلیب سرخ در غزه/ مقرهای فرماندهی و جاسوسی اشغالگران هدف حملات مقاومت