Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا حاجتی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این افتخار نصیب ما شد که در کنار ایل بختیاری و شاهد دفن شهید بهروز محمدی لندی باشیم، اظهار کرد: تا قبل از فداکاری علی لندی تمام شبکه‌های معاند نام ایذه را به بدی یاد می‌کردند اما پس از این فداکاری ایذه تیتر یک رسانه‌ها شد.

وی با اشاره به اینکه روستای بلوطک لندی در این ماه میزبان دو شهید بود، افزود: علی لندی خود در آتش سوخت تا جان دو نفر را نجات دهد؛ همچنین ۳۸ سال پیش هم بهروز رفت تا یک ملت را نجات دهد و امروز با تکه استخوانی به زادگاه خود برگشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار حاجتی، ایذه را سرزمین بزرگان نامید و عنوان کرد: اگر ظاهر برخی از جوانان غلط انداز است اما دلی پاک دارند و به هنگام یک اتفاق در خط مقدم خواهند ایستاد.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر امروز پس از ۳۸ سال دوری، پیکر شهید بهروز محمدی لندی با حضور مردم شهرستان ایذه در زادگاهش تشییع شد و در قطعه شهدای روستای بلوطک لندی آرام گرفت.

پیکر مطهر شهید محمدی لندی از شهدای حماسه‌ساز دفاع مقدس چند روز پیش و از طریق آزمایش‌های دی ان ای شناسایی شد.

این شهید در سال ۱۳۶۲ در عملیات خیبر در منطقه هورالعظیم به درجه شهادت رسید و پیکرش مفقودالاثر شد.

کد خبر 5322001

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ایذه تشییع شهدا ویروس کرونا شهادت امام رضا ع آمار کرونا بوشهر زلزله کرمانشاه واکسن کرونا مراسم عزاداری مشهد عزاداری 28 صفر عکس استانها امام رضا ع رحلت پیامبر اکرم ص خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۹۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سرهنگ محمدحسین فولادی امروز با بیان اینکه پیکر پاک شهید محمدشفیع فیضی‌زاده از شهدای جاویدالاثر استان ایلام پس از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد، گفت: پیکر پاک شهید والامقام در آن سوی مرز مهران و در مناطق عملیاتی زرباطیه عراق تفحص شده است.

بیشتر بخوانید: پیکر ۵ شهید دوران دفاع مقدس در فکه کشف شد

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام افزود: این شهید در عملیات والفجر۳، سال ۱۳۶۲ به شهادت رسیده است.

فولادی با اشاره به اینکه پیکر این شهید بزرگوار در پی تفحص‌های انجام گرفته در منطقه کشف شد و برای تعیین هویت به معراج شهدای تهران انتقال یافت، تصریح کرد: "دی. ان. ای" و آزمایش‌های ژنتیکی و هویتی بستگان نزدیک همه شهدای گمنام استان ایلام استخراج و ذخیره سازی شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه مراسم تشییع پیکر این شهید گرانقدر متعاقبا از طریق‌ رسانه‌ها اعلام می شود، گفت: این شهید دوران هشت سال دفاع مقدس، سال ۱۳۲۷ در روستای "چشمه پهن" بخش کارزان شهرستان سیروان متولد شد.

فولادی با تاکید بر اینکه پیش از این ایلام دارای ۶۹ شهید جاویدالاثر بود، افزود: شهیدان مرادحاصلی، زرگوش، محمدیان، چناری و غیوری زاده نیز از شهدای گمنامی بودند که پیکر پاک آنان تفحص و شناسایی شد.

در سال ۱۴۰۰ هویت ۲ نفر از شهدای گمنام مدفون در استان ایلام شامل شهید "سیدابوالفضل حسنی" ساکن استان تهران و مدفون در شهرستان بدره و شهید "قاسم شاه ولدی" از استان مرکزی و مدفون در دانشگاه آزاد ایلام نیز شناسایی شدند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228914 برچسب‌ها ایثار وشهادت

دیگر خبرها

  • بازگشت پدر به خانه
  • پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد
  • پایان فصل صید در گلستان؛ صید بیش از ۱۲۰۰ تُن انواع ماهیان استخوانی
  • پیکر ۵ شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم
  • کشف پیکر مطهر پنج شهید دیگر در دهلران
  • تشییع پیکر پدر شهید دوران دفاع مقدس در سراب
  • خانوادهٔ شهید «نسیم افغانی» شناسایی شد
  • آسمانی شدن پدر شهید در تالش
  • مدافع رم سکته را رد کرد و به تمرینات برگشت